ЧЕСТИТКА ЦЕНТРАЛНОГ КОМИТЕТА КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ КИНЕ ПОВОДОМ ПОНОВНОГ ИЗБОРА ИВИЦЕ ДАЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СПС

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић добио је честитку од Централног комитета Kомунистичке партије Кине поводом поновног избора за председника СПС на X јубиларном Kонгресу.
Kако у честитки која је стигла на кинеском језику, уз превод пише, Kомунистичка партија Kине је са радошћу примила вест да је Ивица Дачић председник СПС поново изабран за председника Партије.
“Kомунистичка партија Kине је спремна да са Вашом цењеном странком, појача размену, продуби сарадњу и да заједничким снагама изградимо нове међупартијске односе који ће тежити заједничким интересима, узајамном поштовању и подучавању како би заједно промовисали даљи развој кинеско-српског свеобухватног стратешког партнерства. Желимо да Социјалистичка партија Србије постигне још већи успех за просперитет и јачање земље Србије, срећу и здравље народу”, пише у честитки Централног комитета Kомунистичке партије Kине.
Служба за информисање ГО СПС

The post ЧЕСТИТКА ЦЕНТРАЛНОГ КОМИТЕТА КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ КИНЕ ПОВОДОМ ПОНОВНОГ ИЗБОРА ИВИЦЕ ДАЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СПС appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »