Лончар: Излизани политичари хоће на власт без избора

Функционер СНС Златибор Лончар изјавио је данас да у Србији постоје излизани политичари које нико неће, а који хоће да дођу на власт без избора.

„Не знам шта је њихова идеја. Они неће изборе. Претпостављам да би требало Александар Вучић да каже “дођите и седите на моје место, формирајте владу“. Не знам да ли би и тада били задовољни и да ли би успели да се договоре“, рекао је Лончар.

Он је поручио грађанима да седну са својом децом и ставе на једну страну Александра Вучића, а на другу Јеремића, Обрадовића, Ђиласа, и да онда виде коме би дали да им води државу, да њиховој деци и унуцима сутра буде боље.

„Ови људи што шетају потрошили су оно што су узели када су довели земљу до банкрота. Да су хтели, они би грађанима помогли, тада не би довели земљу до банкрота. Њихов циљ је да узму паре од вас, да они имају, а да држава буде све слабија“, рекао је Лончар.

Додаје да то што протесте у Београду подржавају Американци и Енглези, говори да то за Србију није добро и да све што они подржавају за грађане није добро.

„Људи, живот кратко траје, иде Нова година, Божић, ником мржња није добро донела. Људи, волите се, нека вас воле, бићете здравији и срећнији“, закључио је Лончар.

 

 

 

Извор: Танјуг/Пинк


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »