Ђурић: Јеремић оборио светски рекорд у броју изговорених лажи

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 24.12.2018.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

 

Вук Јеремић је данас, гостујући на ТВ „Н1“, оборио светски рекорд у броју изговорених лажи у минути, а све у циљу стварања друштвене нестабилности у Србији и опште пометње у јавности. 

Та количина злобе, неискрености и злонамерности невиђена је појава на нашој политичкој сцени, али је разумљива јер долази од човека који своју моралну исквареност и политичку неодговорност већ безброј пута доказао радећи због личне промоције и материјалне добити против државних и националних интереса. 

Јеремићеве лажи су покушај да се Србија уведе у неку врсту ванредног стања, у којем би његови налогодавци имали простор за понављање политичког инжењеринга по угледу на деведесете и ране двехиљадите године, јер слободна и самостална Србија очито многима смета. 

Тај план неће успети, јер грађани су научили болне лекције из тога што су у једном тренутку државно кормило препустили Јеремићу, Ђиласу, Тадићу и људима попут њих, који су крађом и неодговорношћу Србију довели на руб пропасти. 

Нема институције Србије на коју Јеремић данас није бацио блато, нема светиње на коју није пљунуо и нема грађанина Србије којег на неки начин није увредио, а он сам је увреда за колективно ментално здравље. 

Новац из Катара и од сумњивих тајкуна и превараната чини очигледно да се Јеремић осећа овако самоуверено и бахато, али у свом свету од скупих вина, цигара и деликатеса разних врста заборавио је да у демократском друштву моћ даје подршка грађана – а он је никада неће добити, поготово не лажима и бахатошћу.


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »