Најоштрије осуђујемо брутално пребијање Јелене Ђорђевић функционерке Двери из Ниша

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 07.12.2018.

 

Српска напредна странка најоштрије осуђује брутално пребијање Јелене Ђорђевић, функционерке Двери из Ниша, као и претње, праћење и застрашивање ње и њене породице.

Позивамо надлежне државне органе да што хитније реагују и обелодане јавности све детаље овог скандалозног насиља и мучког пребијањa.

Нажалост, нисмо изненађени сведочењем Ђорђевићеве да је управо лидер Ђиласовог и Јеремићевог Савеза, вођа Двери, Бошко Обрадовић лично учествовао у организовању и подстрекивању овог монструзног физичког напада, и то само због тога што је Ђорђевићева донела одлуку да напусти покрет Двери.

Да скандал буде још већи, исти тај Обрадовић познат је у јавности управо по дивљачком нападу на чланицу РИК-а, физичком насиљу над новинаркама које се не слажу са његовом политиком насиља и лажи, по нападу на председницу Скупштине Србије и многим другим примерима дивљаштва и криминалног понашања, и остао некажњен.

Српска напредна странка поручује да Србија не сме толерисати било који облик насиља, посебно над женама, и молимо све надлежне институције да коначно покажу свим грађанима да је Србија слободна и демократска држава у којој се најоштрије кажњава насиље, без обзира ко је наручилац, учинилац и жртва, и да свима пошаљу поруку да без обзира на милионе евра које су стекли на криминалан начин, Ђилас, Јеремић, Обрадовић и слични нису заштићени од закона и правде.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »