[NAJAVA] Izložba „Šest godina propadanja“ u Novom Sadu

Povodom šest godina od formiranja koalicije i Vlade SNS i SPS, Pokret za PREOKRET će, uz podršku Saveza za Srbiju, organizovati izložbu „Šest godina propadanja“ u sredu, 05.12.2018. godine u 16:30 časova ispred zgrade Radio televizije Vojvodine, Ignjata Pavlasa 3, Novi Sad.

 

Izložba je posvećena odgovornosti RTV-a za medijski mrak i prikrivanje stvarnog stanja u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji, kao i zatvorenost pokrajinskog javnog servisa, u glavnim informativnim emisijama, za opoziciju i sve one koji drugačije misle, u odnosu na aktuelnu vlast.

 

Izložba prikazuje „rezultate“ šestogodišnje apsolutne vlasti jednog čoveka, a na preko 150 fotografija i dokaza vidi se deo sakrivene stvarnosti u Srbiji, usled medijskog mraka.

 

Eksponati na izložbi (fotografije, pisani tragovi , međunarodni izvori, statistički podaci…) su podeljeni u šest segmenata: ekonomsko propadanje, kadrovi i afere, izborne manipulacije, kriminal i mediji. Štampana je i posebna publikacija kao katalog izložbe.

 

Simbolički pred početak Dnevna u 17 časova medijima i prisutnima na izložbi će se obratiti Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret i član predsedništva Saveza za Srbiju.

Ova vest [NAJAVA] Izložba „Šest godina propadanja“ u Novom Sadu je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »