«Ја бих на Вучића бомбу бачио»: У црногорској Скупштини неслана шала на рачун председника Србије (ВИДЕО)

«Ви, неки опоненти овој резолуцији, идете по мишљење у Београд, код Александра Вучића, српске Владе, тамо је вам центар”, казао је Вуковић.

Фото: Принтскрин

Током дебате у Скупштини Црне Горе посланик опозиционог Демократског фронта (ДФ) Бранко Радуловић добацио је за време обраћања посланика владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) Миодрага Вуковића, да би председнику Србије Александру Вучићу «бомбу бацио».

На снимку који је објавио црногорски портал цдм.ме види се да је Радуловић то казао док је Вуковић говорио о предлогу резолуције владајуће већине којом би се одлуке Подгоричке скупштине из 1918. прогласиле ништавним.

«Ви, неки опоненти овој резолуцији, идете по мишљење у Београд, код Александра Вучића, српске Владе, тамо је вам центар”, казао је Вуковић.

Он је то поручио обраћајући се посланицима ДФ.

«Ја бих му бомбу бачио», чуо се глас у позадини за који црногорски сајт наводи да је Радуловићев.

Након тога је уследио смех дела посланика који су седели око Вуковића.

«Ето, ја не бих, професоре», рекао је Вуковић.

Док је покушавао да заврши обраћање уз осмех, чуо се и даље глас за који је наведено да је Радуловићев како некој од посланица каже «ти идеш код Вучића, ја не идем».

Према подацима доступним на сајту црногорског парламента, Радуловић је раније био високи функционер Либералног савеза Црне Горе (ЛСЦГ), а у ранијим сазивима био је потпредседник Скупштине Црне Горе и шеф посланичког клуба Покрета за промјене. 

 

 

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »