Чинило се да је скандал гурнут под тепих, а он јепоново испливао: Макронове скандалозне фотографије поново круже нетом

Летос, Емануел Макрон био је у центру скандала због свог телохранитеља и нагађања да ли му је љубавник, а у октобру први човек Француске постао је звезда друштвених мрежа и то захваљујући фотографији на којој насмејан позира са полуголим мушкарцима. Чинило се да су и један и други сакандал заборављени, али Фејсбук је ових дана пробудио старе духове.

jforum.fr

Наиме, Фејсбук је забранио спорну фотографију, јер како је наведено, крши правила те мреже о нагим сценама и сексуалној активности. Прво је забрањена у самој Француској, али из других земаља корисници који су покушали да је поново објаве пријављени су исти проблеми.

Није било потребно много времена да до твитераша стигне ова информација, још мање да покрене лавину бесних коменатра у којима оптужују Фејсбук да има политичку агенду, да штити Макрона и ограничава слободу говора

Поједини су чак рекли да ће обрисати налоге на тој друштвеној мрежи, јер не могу да кажу оно што желе. Зато је спорна фотографија поново почела да се дели, овог пута Твитером. Додуше, некима је било и смешно, посебно јер мало пре него што је Фејсбук оптужио забранио Макрона због кршења правила о сексуалној активности, и сам био у цнетру секс-скандала.

Спорна фотографија снимљена приликом Макронове посете карипском острву Свети Мартин, које делимично припада Француској. Председник је посетио острво годину дана након што је тамо беснео ураган «Ирма».

Том приликом се сликао с двојицом тамнопутих младића, од којих је један го до паса и показује средњи прст. Други младић на фотографији бивши је робијаш.

Ова фотографија изазвала је велику буру у Француској.

https://www.blic.rs/

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »