Највећа тајна Путинове десне руке: Он има посебан разлог да не воли Американце!

Упоређујући ДНК руски генетичари увидели су да су Туванци и Индијанци практично исти народ.

Сергеј Шојгу, којег многи сматрају наследником Владимира Путина и сивом еминенцијом Кремља, љубитељ српског народа и наших обичаја, рођен је у Чадану у Народној Републици Тува 1955. године, од оца припадника туванске мањине и мајке Рускиње.

По професији је грађевински инжењер и магистар економских наука и члан је владајуће политичке партије Јединствена Русија. Шојгу је био дугогодишњи министар за ванредне ситуације и губернатор Московске области, а потпредседник је и члан Високог савета Јединствене Русије и носилац звања херој Руске Федерације.

За време Совјетског Савеза је вршио разне функције у инфраструктурном сектору, а истовремено је служио и у Црвеној армији у којој је стекао чин генерала армије.

Након распада СССР, искуство у логистици и организационе способности омогућили да увек буде у близини политичког врха новостворене Руске Федерације, па је због тога добио место министра за ванредне ситуације и ову функцију је обављао од 1994. до 2012, све до преузимања Министарства одбране.

У руском народу је познат као гувернер Московске области, раније члан Комунистичке партије Совјетског Савеза, а касније у редовима Уједињене Русије, омиљен «јер има чврсту руку — добро дозирану и никад претерану», као и због способности да добро управља најтежим ситуацијама.

Бави се и спортом, и то као члан хокејашке екипе ЦСКА, у такмичењу у којем учествују ветерани овог спорта, познати политичари и јуниори ЦСКА и Спартака.

О приватном животу руског министра се не зна мнного, ипак, руски медији пишу да је он човек бројних талената — гитариста, сликар, полиглота, колекционар, ватрени фудбалски и хокејашки навијач, чак и стручњак за историју. Шојгу је и ватрени колекционар средњевековног наоружања, попут мачева, самурајских мачева и бодежа. Стручњак је за руску историју, односно период историје везан за владавину Петра Великог. Вешт је у свирању гитаре и течно говори чак девет светских језика, укључујући енглески, јапански, кинески и турски.

Међутим, постоји још једна, неполитичка, али много важнија ствар због које Шојгу не воли Американце и због које су му Срби посебно омиљени.

Шојгу је из Туве, једне од најсиромашнијих и најмистериознијих руских регија, коју одликује древна традиција која укључује шаманизам. Ова област, која се граничи са огромном сибирском шумом Тајга, степама и планинама, јужно је од Монголије. Туванци углавном говоре турски и живе у номадским племенима јашући камиле, узгајајући овце и козе и ловећи јелене. Чиста егзотика!

Иначе, Тува је била део Великог кинеског царства у 18. и 19. веку.

За једне угледни, а за друге контроверзни руски генетичар др Иља Захаров, са својим тимом, узео је узорке косе 430 Туванаца које је упоредио са ДНК, из базе података, Ескима и америчких Индијанаца, оних из племена Навахо и Апачи. Захаров је тако дошао до сензационалних резултата. Упоређујући њихове ДНК увидео је да су Туванци и Индијанци практично исти народ.

У групи од 30 узорака, поклапање је било 72 одсто, а у групи од 300 узорака — 69 одсто!
Дакле, према овом истраживању, које је фасцинирало свет пре скоро 20 година и које због недостатка новца никад није отишло даље од теорије (мада веома стабилне), Сергеј Шојгу је «рођак» чувених индијанских поглавица чија су племена масакрирали бели амерички колонизатори. У његовим венама тече крв храбрих индијанских ратника који су доживели једно од највећих истребљења у историји човечанства. Наиме, историја каже да данас у резерватима живи око 2.5 милиона Индијанаца, а да их је у време Колумбовог доласка на америчко тло било између 12 и 15 милиона!

На основу свега овога није тешко закључити да Шојгу у свом генетском наслеђу вуче непријатељство према Американцима коју ни не покушава да сакрије.

Еспресо, Mr Big

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »