(ВИДЕО) Албанци с Косова напали фудбалера Србије који би да игра за њих: Не желимо те, ти и твоја породица сте срамота!

Да ли ће успети да се извуче из ових проблема?

Артон Зекај је изјавом да жели да заигра у фудбалској репрезентацији тзв. Косова уместо за Србију, која га очигледно не жели, изазвао бурне реакције у читавом региону.

Доскорашњи капитен кадетске и омладинске репрезентације Србије у будућности би могао да игра за репрезентацију наше јужне покрајине, била је вест која је запалила друштвене мреже, и то не само у Србији, већ и на територији Косова и Метохије.

На Твитеру су могли да се прочитају разни коментари, али су углавном сви у једном сложни, а то је да Зекај треба да остане да игра за Орлове како је и до сада и да нема места за њега у репрезентацији тзв. Косова.

— Још нема званичне потврде ове изјаве, али ако је тачна, онда — не, господине! Ако желиш да играш са грбом са «четири С» на грудима, а Косово ти је План Б, онда апсолутно НЕ за мене — твит је корисника који води налог «Косовски фудбал».

— Не желимо га чак ни ако није рекао тако нешто. Играо је за њихове млађе селекције. Свако ко је представљао ту земљу, не може да игра за нас. Не желим ни да чујем за њега. Он и његова породица су срамота!

— Баш ме занима зашто уопште жели да игра за Србију.

Надамо се да дечко неће имати превише проблема због ових непромишљених и неискусних речи, којима, сигурни смо, никога није желео да увреди.

Еспресо, Курир

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »