Главни град да осветли капеле на Чепурцима као симбол обнове државе

Смехом против њиховог мрака, који им је сад и званично постао део политике.

Најновија „домољубива“ идеја режима у Подгорици да у време трајања славне Велике скупштине српског народа – Подгоричке скупштине, угаси светло на згради општине Подгорица да би, како су рекли, „симболичним гашењем светла, исказала јасно да тзв. Подгоричку скупштину сматра мрачном страницом црногорске историје„, изазвала је очекивано духовите коментаре корисника друштвених мрежа.

Њихове идеје и потезе очигледно само с хумором можемо „сварити“ и прихватити, јер степен неодговорности и бахатости коју демонстрира овај режим, тешко да се може „у здраву памет“ убројити.

Смехом против њиховог мрака, који им је сад и званично постао део политике.

Преносимо вам пар осврта са друштвене мреже Фејсбук:

„Чуо сам скоро да „власник“ неке идеје можете бити свега 12 минута док неком другом иста не падне на памет. Руководство Подгорице је поносни власник вероватно најглупље идеје икад у покушају да од ничега направе нешто.

 

Технички гледано, оставити зграду у мраку у 21. веку је сулудо. Јер у 2018. постоји толико јефтиних начина да се зграда осветли уз помоћ ЛЕД бацача светлости да ћу наредних 5 дана уживати у клиповима акција „Освијетлимо Подгорицу“ или „Свјетлом против мрака“, тако предвидљиве, а тако ефектне идеје које су се у последња 4 сата родиле у стотинама глава.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Зграда управе главног града неће бити освјетљена наредних дана због 100. годишњице Подгоричке скупштине. Ово није шала, ово је тотално помрачење. Ума.

Опубликовано МИМистарство оностраних послова Воскресенье, 25 ноября 2018 г.

Креативном тиму Главног града препоручујем да наставе у овом духу и да од петка например осветле капеле на Чепурцима као симбол обнове државе, поручио им је на свом профилу Небојша Бабовић.

Фејсбук страница „Министарство оностраних послова“ је на свој начин прокоментарисала ово сочињеније Главног града

Јелена Кљајевић је казала, да нама мрак траје већ 30 година.

„Ух каква иновативност! Просто сам задивљен, немојте их ни палити, пошто сте Црну Гору завили у мрак, мрак дискриминације, мрак корупције, мрак криминала! Битанге и олоши дпсовске!“ био је оштар Спасоје Томић.

Редакција ИН4С жели да убрзо сване и овима којима је мрак стил живота, и који тамом покушавају да покоре свјетло које са собом носи народ, чију је лучу запалио Свети Сава, а пронио славом Петар II Петровић Његош!

ИН4С

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »