Ђурић: Албанци знају која је то линија после које нема назад

Албанци и њихови лидери добро знају која је то линија после које ни за њих нема више назад, после које могу да изгубе и оно што мисле да данас имају, каже директор Канцеларије за КиМ, Марко Ђурић и поручује да ништа не сме да поколеба Србе у наредним данима.

„Албанци и њихови лидери су мислили да Србе на КиМ могу да прегазе “као плитак поток“, мислили су да насиљем, терором, страхом, могу да натерају наш народ да одустану од својих огњишта, својих домова, од свега онога што им је најсветије, од цркава од гробова, од онога што су нам оставили наши дедови и прадедови и да то могу да ураде застрашујући нас, увођећи економске мере које немају везе ни са здравим разумом ни са економијом, него искључиво са политиком и чији искључиви циљ је да Срба на КиМ више не буде“, рекао је Ђурић.

Упад јединица Росу у северну Косовску Митровицу изазвао је, каже, оправдани гнев и револт Срба, али и слогу и солидарност српског народа.

„Наши људи треба да знају да је Србија уз њих, да је Србија са њима и да веома пажљиво пратимо сваки детаљ онога што се дешава на КиМ“ рекао је Ђурић.

Ђурић је истакао да Србија неће дозволити да се било када понови март 2004. године ни 1999. година.

Ђурић је подсетио да је стопа повратка Срба на КиМ 1,7-1,8 процента што је, како каже, најнижа стопа повратка у свету.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »