«Гласање у Интерполу је још једна потврда да се упорном и посвећеном борбом за наше Косово, уз подршку наших пријатеља у свету, може победити»

Поздрављам велику победу српског народа и Владе Србије на Скупштини Интерпола којом је спречено да лажна држава Косово уђе у ову међународну организацију, преноси Танјуг.

Ненад Поповић (Фото: Лола Ђорђевић)

Гласање у Интерполу је још једна потврда да се упорном и посвећеном борбом за наше Косово, уз подршку наших пријатеља у свету, може победити у тешкој и неправедној борби, где су погажена сва правила међународног права.

Ова победа је још један доказ да никада не треба одустајати у борби за Косово и да се никада не треба предати у одбрани нашег најсветијег дела територије.

Не треба нигде журити, јер имамо Резолуцију 1244 СБ УН и наш Устав и пријатеље попут Русије, Кине и Шпаније, али и других земаља које још увек поштују међународно право, а не силу и безакоње.

Лажна државност и лажна подршка, коју тренутно има криминална творевина Косово, срушиће се временом као кула од карата пред нашом вољом да сачувамо целовитост наше државе, преноси Танјуг.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »