Александар Антић: Србија је показала целом свету да има сврхе супротставити се притисцима

Министар рударства и енергетике Александар Антић изјавио је поводом победе Србије  на Генералној скупштини Интерпола у Дубаију:

„Србија је на Генералној скупштини Интерпола у Дубаију добила снажну потврду за исправност своје политике, којом тражи компромис и договор у вези са Косовом и Метохијом. Србија је показала целом свету да има сврхе супротставити се притисцима као начину вођења међународних послова и да је једини начин компромис и споразум. Захваљујући изузетном дипломатском напору пре свега председника Вучића, министара спољних и унутрашњих послова Ивице Дачића и Небојше Стефановића, али и целе наше Владе и дипломатске службе, Србија од данас с правом заслужује много веће поштовање и углед на међународној сцени. Спречавање такозваног Косова да постане члан Интерпола није само победа Србије и њених партнера у међународној заједници, то је победа принципа и права у међународним односима над притисцима и силом.“

Извор: Министарство рударства и енергетике

The post Александар Антић: Србија је показала целом свету да има сврхе супротставити се притисцима appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »