Јункер опет мало цугнуо: Дошао на конференцију за штампу са једном тамно браон и једном црном ципелом(ВИДЕО)

Председник комисије ЕУ и тренутно најмоћнији човек унутар евро-бирократије Жан-Клод Јункер дошао је на конференцију са председником Јужне Африке у видно алкохолисаном стању са једном тамно браон и једном црном ципелом.

Председник Ј. Африке Кирил Рамафоса требао је да одржи заједничку конференцију са председником европске комисије Жан-Клод Јункером, па је остао на подијуму са пољски левичаром Доналдом Туском.

Током конференције жена запослена у његовој пратњи покушала је да нешто каже Јункеру који је није чуо, а затим је изашао са говорнице и стао на ивицу подијума. Жена је упадљиво гледала доле, а после пар речи Јункер се изненада окренуо и почео да се тетура ка излазу из сале за конференције.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Junker opet pijan

Junker predsednik evropske komisije je ponovo pijan, došao je na koferenciju sa jednom braon cipelom, a drugom crnom. Bez objašnjenja napistio konferenciju.

Опубликовано Dnevna Gazeta Пятница, 16 ноября 2018 г.

Јункер се није поздравио ни са публиком нити се извинио осталим говорницима зато што напушта конференцију, док комисија ЕУ није издала саопштење шта се догодило. Сам снимак вероватно никада није требао да изађе у јавност, јер је исечен из званичног снимка конференције, а видео лоше резолуције је снимљен мобилним телефоном из публике


У тренутко док председник комисије ЕУ излази кроз врата особа из протокола га придржава и усмерава ка пролазу како највероватније због утиска да би могао да падне. Ово није први скандал Жан Клод Јункера са алкохолом.

Председник европске комисије ЕУ Жан-Клод Јункер изазвао је дипломатски скандал када је дошао у видно алкохолисаном стању на гала вечеру поводом НАТО самита у Бриселу.

Британски медији су више пута критиковали Јункера због алкхолизма, а у медијим на острву се писало да лидер ЕУ комисије пије од јутра и да га је тешко видети трезног јер је „мортус пијан пре 12“.

Pocetna

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »