Đilas: Brnabić u intervjuu za Dojče Vele dokazala – bez jasne politike, samo želja za vlašću!

Vlada Srbije nema jasnu politiku ni u jednom od ključnih pitanja za našu zemlju. Da bi javnost to konačno saznala, morala je premijerka Ana Brnabić da da intervju za neki strani medij.

Premijerka Brnabić suočena sa pitanjima novinara Dojče Velea, kada nije mogla da iskoristi omiljenu režimsku laž da su “za sve krivi Đilas, Jeremić i Obradović“, pokazala je da Vlada koju predvodi nema nikakvu politiku i da im je jedni cilj da što duže ostanu na vlasti.

Nije premijerka Brnabić imala odgovore na pitanja o evropskoj budućnosti Srbije, osim činjenice da za to članstvo nismo spremni. Nije imala odgovore ni na pitanja zašto nema slobode govora u Srbiji, i zašto se novinari koji nisu po volji režima nazivaju stranim plaćenicima i izdajnicima.

Intervju u kome je neko iz vlasti najzad suočen sa pitanjima koja nisu unapred dogovorena i fingirana, kakav je najčešće slučaj u Srbiji, pokazao je realnu sliku nesposobne vlasti koja vodi zemlju u beznađe.

Ovo je još jedan pokazatelj da nema demokratije bez slobodnih medija i profesionalnih novinara. Potrebni su nam ovde u Srbiji.

 

Dragan Đilas, predsedavajući Saveza za Srbiju

 

Ova vest Đilas: Brnabić u intervjuu za Dojče Vele dokazala – bez jasne politike, samo želja za vlašću! je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »