Неђо Јовановић: Србија у Паризу сачувала своје достојанство

Србија је у Паризу сачувала своје достојанство и Србију нико не може понизити. Достојанствен став председника државе показује нашу снагу и доследност принципима које негује европска заједница , а чињеница да је организатор скупа у Паризу скандалозно поступио приликом организације протокола несумњиво јесте увреда за Србију.   Организатор је односом према Србији понизио себе, јер је заборавио на 1,2 милиона српских жртава за победу савезника у Првом светском рату. И на ту увреду председник Александар Вучић је реаговао достојанствено и ставио до знања свима да Србија има своје место које је заслужила, и да европски пут Србије не може бити прекинут, нити оптерећен било каквим покушајима увреда или увредом која се десила у Паризу.

Срамота је да се опозиција коју нажалост у последње време све више представља политички покрет ДВЕРИ сврстава на страну оних који Србију вређају, и солидарише се са свима који брутално нападају председника државе Александра Вучића.

За разлику од председника Републике Србије којем су сва врата отворена и у Русији, Кини, Америци и Немачкој, као и целом свету где храбро заступа своју државу, душебрижници из опозиције нигде не смеју да искажу свој став осим слепе послушности према свим оним који Србији не мисле добро.

Посланичка група СПС

 

The post Неђо Јовановић: Србија у Паризу сачувала своје достојанство appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »