Вучевић: Држава коначно да реагује на претње Вучићу

Милош Вучевић, потпредседник ГО Српске напредне странке апеловао је на државне органе да коначно реагују на говор мржње и претње којима су свакодневно изложени председник Србије Александар Вучић и његова породица.

Вучевић је реагујући на насловну страну Данаса, позвао организације које се баве заштитом људских права да не толеришу више такве ствари, наводећи да је уверен да Вучић, без обзира на све непријатности којима је изложен „од стране плаћеника и њихових медија“, неће ни милиметар одступити од храбре борбе за бољу, успешнију и поштованију Србију.

Поредећи Вучића са највећим монструмом двадесетог века, они не вређају само њега, они вређају све нас, они вређају грађане Србије, који политику председника Вучића безрезервно подржавају, каже Вучевић.

„Наручиоци насловнице“, у које убраја Ђиласа, Пајтића, Јеремића, Јанковића, Обрадовића… и њихове финансијере Шолака, Мишковића и остале, називајући их „друштвеним и моралним талогом Србије“, сада су, каже, прешли сваку границу достојанства и пристојности.

Они су прошлост, поручује Вучевић, те констатује да су њихове клевете, напади, лажи, мржња којима свакодневно покушавају да затрују Србију, брука „за ону шаку људи који гласају за њих, али и брука за новинарску професију“.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »