Вепар “покосио” човека усред града, борба се наставља на тлу (ВИДЕО)

Јапанца (48) који је ишао на посао у предграђу града Фукуоке из чиста мира је “покосио” дивљи вепар и наставио да кидише док је несрећни човек покушавао да се одбрани на тлу.

На почетку снимка види се како успаничена животиња главом удара у жичану ограду близу пруге. Онда се нагло окреће и истрчава на улицу ка мушкурцу у оделу, који тешко да је слутио да га овако нешто може задесити у урбаној средини.

Жртва пада као да му је неко на фудбалу уклизао са обе ноге, али дивља свиња није завршила и поново налеће са друге стране. После краће борбе на асфалту човек устаје, и успева да задржи торбу, на коју се вепар такође окомио. Животиња убрзо бежи, преплашена сиреном оближњег аутомобила, и у пуном трку нестаје у пролазу између две куће.

Савесни возач вероватно је спасао нападнутог мушкарца тежих повреда, али је жртви ипак требало 13 шавова због ране од кљова на бутини.

Како преносе локални медији, вепар се вероватно спутстио са оближњих планина и залутао у град на јужном острву Кјушу. Овакви напади су иначе ретки, али ризик расте од новембра до јануара када им је сезона парења.


(dailymail.co.uk)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »