Орлић: Народ види како се Ђилас и његов клан у свему лепо слажу

Владимир Орлић каже да је након тога што су Ђиласове речи стављене у наслов текста јасно у чије име и за чији грош се објављују такве ствари.

Кад видите да су Ђиласове речи ставили у наслов садржаја којим председника државе пореде са Хитлером, а да су се све саме „ведете“ Ђиласовог и Шолаковог тзв. „савеза“ наређале да тај садржај подрже – јасно вам је у чије име и за чији грош се такве ствари објављују. И добро је да народ види како се Ђилас и његов клан у свему лепо слажу са другим екстремистима који своју државу Србију називају „фашистичком творевином“, каже Орлић и додаје:

Међутим, управо чињеница да овако нешто може да буде објављено кад год то некоме падне на памет, најбољи је и најјачи доказ да је Србија потпуно демократска држава, у којој владају пуне медијске слободе. У „диктатури“ је овако нешто незамисливо, а у Србији је потпуно уобичајена појава: свака шуша без два грама талента, знања и одговорности, и без довољно људи и подршке да уопште састави листу на неким локалним изборима, може да вређа, клевеће, ружи и брутално напада чак и председника државе и ником ништа.

Орлић истиче да народ без обзира на клевете које износи опозиција на рачун председника Вучића све јасно види и препознаје напоре председника те му стога на изборима и даје глас и пуно поверење да буде на челу Србије.

Све то народ јасно види, па види и колико је страшна та измишљена „диктатура“, и баш зато на сваким демократским изборима непогрешиво даје апсолутну подршку управо Александру Вучићу. А штеточине и лопове, што би да отимају власт на улици, силују и вешају, а Александра Вучића не ваде из својих прљавих уста, оставља тамо где им је место, дубоко у мраку ружне прошлости, злобне и завидне малограђанштине, крајње политичке маргине, да се ваљају у сопственом блату, каже Орлић.

 

 

 

Извор: Србија Данас


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »