Ђурић: Јеремић креатор дипломатије аутодеструкције

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (1)/ 09.11.2018.

 

Марко Ђурић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Вук Јеремић ће ући у енциклопедије као креатор дипломатије аутодеструкције, и разумљиво је што му смета присуство Србије на обележавању српске победе у Првом светском рату, јер он је чинио и чини све да Србија више никада и ни у чему не победи. 

Јеремић би, уместо што свакодневно глуми спољнополитичког аналитичара, требало да грађанима објасни зашто је био кључни саучесник у измештању дијалога о Косову и Метохији из Уједињених нација на терен Европске уније и тражењу мишљења о једнострано проглашеној независности наше јужне покрајине од суда у којем већину чине представници држава спонзора приштинских сепаратиста.

Суду човека који на души носи такве грехе не може се веровати, а његово позивање на Русију и њену подршку Србији врхунац је безобразлука и лицемерја, јер управо он је Москви из руку избио важне аргументе и механизме за одбрану наших државних и националних интереса пред Уједињеним нацијама. 

Хонорарни сарадник катарске амбасаде и белосветских превараната, Вук Јеремић, довео је нашу државу у ситуацију у којој није више било могућности да било шта издејствује преговорима, а данас имамо какав-такав маневарски простор искључиво захваљујући вишегодишњем напорном раду и државно одговорној политици председника Вучића. 

Јеремићева мржња је неизмерна и он је спреман да, свакодневно навијајући против Вучића, навија против Србије и њених интереса, и питам га само за чије интересе навија, или то треба да упитам катарску амбасаду и његовог пријатеља Патрика Хоа.

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »