Водите ме на Бинго, нећу да седим кући: Бака позвала Хитну невероватних 1.000 пута, потпуно беспотребно

Пензионерка Лена Тејлор (90) из Велике Британије је рекордерка у звању Хитне помоћи као и у досађивању лекарима. Тако је бака Лена захтевала од хитне помоћи да јој донесу пециво или да је одведу на бинго.

Бака Лена Таyлор (90) из Валсенда осуђена је на две године условне казне, због екстремно великог броја позива( око 1.000 позива како преносе британски медији) које је упућивала хитној помоћи.

Међутим, она је ту казну прекршила још у јулу и августу ове гдоине, када је 420 пута позвала хитну помоћ, преносе британски медији. Ипак, као да ништа није научила из претходних казни, она се поново нашла на суду због нових девет позива.

Тужилац је рекао да је Лена Таyлор током суђења била веома непријатна и насилна и да је користила непримерен речник. Утврђено је да је непрестано звала хитни помоћ, а да заправо није пријавила ниједну хитну ситуацију, преноси Мирор.

Током јула и августа, хитна помоћ је чак четири пута ишла до њене куће. Једанпут је завршила у болници, али остала три пута јој није била потребна медицинска помоћ.

Када је 22. јула позвала службу хитне помоћи рекла им је следеће: «Вечерала сам и треба ми неко да ме одведе на бинго да ме смири. Немој да се за*ебаваш самном. Нећу са седим у кући по цео дан».

Неколико дана касније, поново их је позвала и рекла: «Желим да дођу сада. Донесите ми шољу чаја и пециво и пожурите, гладна сам».

После свих појављивања на суду, Лена је наставила са злоупотребама и за три дана је позвала хитну помоћ чак 79 пута.

Суд јој је наредио да обавља друштвено користан рад 12 месеци и да плати трошкове суда.

(telegraf.rs)

 

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »