ХБО одговорио на Трaмпове играрије са «крилатицом» серије «Игра престола»

Председник САД, направио на Твитеру користећи серију «Игра престола» и крилатицу «Winter is coming» («Зима долази»).Трaмп ју је променио у «Sanctions are coming» («Санкције долазе»).

Потиштен и помирен са реалношћу, сценариста и редитељ сатиричне комедије «Idiocracy» из 2006. године, Мајк Џаџ, својевремено је изјавио: «Нисам се баш надао да ће моја комедија за толико кратко време постати документарац», пише IGN Adria.

Ево још једног доказа да је Џаџ зборио истину:

ХБО је званично одреаговао на зврчку коју је Доналд Трамп, председник САД, направио на Твитеру користећи серију «Игра престола» и крилатицу «Winter is coming» («Зима долази»).

Трaмп ју је променио у «Sanctions are coming» («Санкције долазе»), и мрежа је морала да се (фино) изјасни:

«Нисмо били информисани о овој поруци и волели бисмо да се заштитни знак наше серије не користи у политичке сврхе,» каже ХБО, додавши након тога и коментар «Како се каже «злоупотреба заштитног знака» на дотрачком?»:

Са неке треће, ведрије стране, стигла нам је прва званична фотка из финалне сезоне «Игра престола», коју је Entertainment Weekly објавио уз пар занимљивих детаља о првој епизоди — која почиње у Winterfelly готово идентично као и пилот-епизода, само што наравно уместо Роберта Баратона у престоницу Старкових стиже Денерис са својом шареном армијом, преноси Ројтерс. 

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »