Жива сахрањена, или нешто друго? Из гроба се 11 дана чула вриска и ударци,шок уследи када је ковчег отворен(ВИДЕО)

Тридесетседмогодишња Росанхела Алмеида дос Сантос из Бразила, за коју се веровало да је умрла од септичког шока након два срчана удара, грешком је сахрањена жива. Након 11 дана вриске, запомагања и сваког покушаја да се избави одатле, она је ипак преминула.

Росанхела је у болници проглашена мртвом 28. јануара, а већ сутрадан је сахрањена. Људи који живе у непосредној близини гробља на коме је сахрањена, 9. фебруара јавили су њеним рођацима да се из гроба чују вриска и ударци.

Док су они стигли да отворе гроб, Росанхела је преминула. Њено тело је било другачије окренуто и још увек топло, а имала је и повреде по глави и рукама, за које се претпоставља да су настале приликом њених покушаја да изађе напоље, преноси Танјуг.

Породица верује да је грешком проглашена мртвом и због тога су инцидент пријавили полицији.

Њена сестра, Изамара Алмеида рекла је да не желе да оптуже ниједног доктора, да не желе да стварају никакве проблеме, али и да је свакако немогуће да неко и после 11 дана буде топао кад га изваде из гроба.

Полиција је узела изјаве од чланова породице и других људи, а навели си у да ће уколико буде неопходно, Расанхелино тело бити поново ексхумирано како би се утврдило шта се заиста догодило.

Портпарол болнице у којој је Росанхела проглашена мртвом, истакао је да ће обезбедити све потребне информације које од њих буду тражили чланови породице или државни органи, преноси Танјуг.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »