Бизарни захтеви размаженог принца: Чарлсу пеглају пертле, пиџаме пресују и то није оно најгоре

Пол Барел, бивши батлер принца Чарлса (69) и покојне принцезе Дајане, тврди да престолонаследник има тако бизарне навике да га зову «размажени принц». 

Његове пиџаме се пресују свакога јутра, његове пертле се после сваког ношења перу и пеглају да би биле пљоснате, сливник у кади мора да буде са одређене стране, а температура воде у њој загрејана тачно у степен како је тражио — открио је Барел у документарцу «Служење краљевске породице: У фирми «Serving the Royals: Inside the Firm» (Сервинг тхе Роyалс: Инсиде тхе Фирм).

Чарлсове слуге имају задужење и да му истисну тачно један инч (2,5 центиметара) пасте на четкицу за свако прање — наставља он и каже до то «није најлуђа ствар» код принца Чарлса, пишу Новости.

Барел признаје да му је, док је радио за Дајану, најчешћи посао био да додаје Чарслу и оно за шта је само требало да пружи руку.

 Једном приликом ме позвао док је био у библиотеци и рекао: ‘Ох, Поле, краљичино писмо ми је изгледа случајно пало у канту за ђубре, можеш ли, молим те, да га подигнеш? — живо се сећа Барел. 

У једном од интервјуа снимљених за потребе документарца, бивши батлер принцезе Дајане тврди и да се принц Чарлс пресвлачи пет пута дневно.

Свеједно да ли иде у приватну посету или на јавни догађај, Чарлс по послузи претходно пошаље храну коју су припремили његови кувари.

Такође свуда носи своју даску за ве-це шољу, а спава искључиво на «специјалној краљевској постељини», која се пегла и затеже тако да не буде ниједне линија — а такво намештање кревета траје по сат времена.
Чарлс можда још не седи на трону, али одавно га третирају као краља, констатују аутори документарца, преносе Новости.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »