Судар два џиновска луксузна крузера у Италији (ВИДЕО)

Два огромна прекоокеанска крузера сударили су се и то док су били усидрени у једној италијанској луци. Разлог њиховог «пољупца» нису нестручни кормилари, већ тешко невреме које је ове недеље погодило Италију и толико узбуркало море, да су таласи набацили масивне бродове један на други.

«Сазвежђе славних» ударило је 29. октобра «Коста Маџику», која је све до тог трена успевала да одоли јаким таласима и ветру који су погодили северне и централне делове Медитерана.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Collision of cruisers Celebrtiy Constellation and Costa Magica in severe thunderstorm in La Spezia, Tuscany

Collision of cruisers Celebrtiy Constellation and Costa Magica in severe thunderstorm in La Spezia, Liguria, NW Italy during the severe weather outbreak on October 29! Report: @AndreaROMANIN1 TW

Опубликовано Severe Weather Europe Суббота, 3 ноября 2018 г.

Брод је друго пловило само «цмокнуо» око седмог спрата, те су путници приметили да штета не делује као велика, али да они свеједно не могу да наставе своје путовање, те да ће аутобусима бити превезени за Рим.

Подсетимо, незапамћено невреме ове недеље је погодило Италију, однело најмање 18 живота и за собом оставило материјалну штету која тек треба да буде процењена.

По првим информацијама, само је регион Ђенове оштећен за десетине милиона евра.


Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »