Узалуд вам забране, НАТО конкубине

Где се национална лудост поистовети с националном безбедношћу сасвим је нормално забранити улазак Бећковићу, Мировићу, Антићу и Раковићу.

Ништа националну глупост не угоржава ко “хајдучија” мрских лучоноша истине да је Милогорје дневна болница за одвикавање од корена, језика, културе, идентитета, имена, суштине… и привикавања на јаничасртво поколења која су унапред распродата по акцијској цени Ђукановићевог пасјалука да је Монтенегро сигурна кућа за крвнике и монструме Црне Горе!

Где су кољачи, децоубице, касапи, звери, погани ђавољи накоти: Тачи, Харадинај, Весељи, Чеку и остала крвава скојита радо виђени гости на софри мржње према свему срспком – часном човеку није место!

Где се државни удари наручују поузећем нормално је да старина Бећковић стиховима удара директно на националну безбедност лудости, јер поколења ваља учити како је Харадинај клао са сузом у оку, док Матија рецитује с више него очигледном “мржњом” у наоко питомим очима пуним завета предака, а преци су баласт с којим ваља раскрстити, јер тишином громогласно сведоче о ономе што Ђукановића и свиту дворских луда понајвише боли – порекло!

Исто оно које је Харадинај с мржњом затирао!

Језик, исти онај с којим су жртве монструма дозивале Бога док је нож клизио низ врат…
Вера, истоветна оној мученика да ће их Господ населити у царство небеско тамо где праведници почивају!
Корен – онај што га метре за потпалу зими, потпаљујући савардаке и катуне прадедова!

Само ви, НАТО конкубине, ударајте забране – ударајући том шупљином беспамети у камен што га прогласисте за олтар, ал не заборавите ону стару: “Дрво за будак никада неће бити виолина!”, па се немојте сутра питати кад “засвира” зашто симфонија толико боли?!

Срам вас било, фукаро – сваки пут кад звери дочекате с осмехом и лакејски пружите руку знајте да су ваше једнако крваве мучеништвом свог рода!

Уставите Бећковића, Мировића, Антића, Раковића… ал уставити истину не можете! Истина је да су вам наместо образа гузице и да сте од Црне Горе презрени довека!

Запитајте се куд ћете кад вас отпусте из дневне болнице “Милогорје” – пред вама хрид, за вама бездан…?

Нека вас довека сатиру праотачки стихови: “Гусле моје од сува јавора, од најљепшег српског разговора! Гусле моје од јавора сува вас је Србин пет вјекова чува…”

Михаило Меденица/ин4с

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »