Мистериозна смрт две Саудијке: Залепљене лепљивом траком у облику крста

Две сестре из Саудијске Арабије пронађене су мртве у њујоршкој реци Хадсон, и то залепљене лепљивом траком једна за другу у облику крста, а још није познато под којим су околностима преминуле, преноси Ројтерс.

Према досадашњим резултатима истраге, биле су живе када су ушле у воду и нису биле дуго мртве пре него што су пронађене, преноси лондонски «Дејли мејл».

Полиција је прво сумњала да су Саудијке починиле самоубиство скошивши са моста «Џорџ Вашингтон» у Њујорку, али на њиховим телима нису пронађене повреде које би поткрепиле ту теорију.

Несрећне сестре пронађене су прошле недеље мртве код парка Риверсајд, а тела су им била залепљена траком једно за друго, са испруженим рукама, тако да су чинила облик крста.

Тела нису била распаднута када их је видео пролазник, па су истражитељи на основу тога закључили да девојке нису биле дуго мртве.

Реч је о сестрама Ротани (22) и Талај Фареј (16) из Саудијске Арабије које су се школовале у САД, као и њихов брат.

 

Полиција је објавила фотографије сестара тражећи помоћ у истрази о њиховој мистериозној смрти.

Иначе, нестанак једне од њих пријављен је још августу.

«Детективи су попунили многе празнине, али постоји још рупа које треба попунити како би се стекла целокупна слика о томе шта се догађало у протекла два месеца», рекла је новинарима детективка Дермот Ш.

Сестре су, како је објављено, у САД затражиле и азил, преноси Ројтерс.

 

 

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »