Osnovan Savez za Srbiju u Bajinoj Bašti

Nakon osnivanja Saveza za Srbiju, kao najvećeg opozicionog bloka u Srbiji, i lokalne organizacije stranaka osnivača Saveza su krenule sa formiranjem Saveza na lokalu. 

Mi u Bajinoj Bašti danas zvanično osnivamo Savez u našem mestu, jer smatramo da građani zaslužuju da imaju alternativu i nadu da u Bajinoj Bašti može doći do promena.

Mi se nismo okupili samo da bismo smenili vlast u Bajinoj Bašti, već da bismo smenili jednu politiku ponižavanja svih građana, naših komšija, prijatelja i porodica. Kao i predsednici naših stranaka, i mi smo prešli sa reči na dela i dogovorili se oko zajedničkih tačaka ovde na lokalu, i oko zajedničke borbe za normalan život svih naših sugrađana.

Borba protiv politike siromaštva koju sprovodi aktuelna vlast, slobodni izbori, nezavisni mediji, mere podrške lokalnim poljoprivrednicima , investiranje u domaću privredu, mere za podsticaj nataliteta i podršku porodicama, sprečiti doseljavanje omladine, ispitati poreklo imovine i pitanje Kosova i Metohije-tu nema mesta našim ideološkim razlikama, to su pitanja koja se tiču svih nas podjednako. I upravo to daje nadu da u Bajinoj Bašti i u celoj Srbiji može doći do promena.

Savez za Srbiju – Bajina Bašta

The post Osnovan Savez za Srbiju u Bajinoj Bašti appeared first on Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »