Проф. др Славица Ђукић Дејановић: Додељена награда Удружења пословних жена Србије

Награда ,,Цвет успеха за жену змаја 2018“ уручена је по 12. пут, а награду ,,Жена змај над змајевима“ отишла је у руке власнице и директорке компаније ,,Д експрес” Љиљане Караклајић. Министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику проф. др Славица Ђукић Дејановић уручила је награду и навела да је бити пословна жена било где у свету изазов, а да је бити успешна пословна жена у Србији ,,змајски изазов”.

Министарка је подсетила да је победница Љиљана Караклајић пре 10 година ,,наоружана одлучношћу, знањем и дугогодишњим искуством“ кренула у авантуру звану покретање приватног бизниса. ,,Данас, деценију касније, њена компанија ,,Д експрес“ заузима лидерску позицију у курирској служби, бележи стални раст, запошљава више од 1005 радника, од којих су 132 жене,” навела је проф. др Ђукић Дејановић. Министарка је честитала Удружењу пословних жена Србије које ове године прославља 20 година постојања и пожелела да остану организација која пружа подршку и промовише предузетнице у Србији.

Први пут ове године установљено је и признање ,,Родно најсензитивнија компанија” којe је додељено компанији ,,Делта Холдинг“. Друго место су поделиле компаније ,,Икеа Србија“ и ,,Авон Србија“, а треће је припало компанијама ,,ВИП Мобиле“ и Уникредит банци.

Извор: Министарство за демографију и популациону политику

The post Проф. др Славица Ђукић Дејановић: Додељена награда Удружења пословних жена Србије appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »