Гостовање Ђорђа Милићевића у емисији „Упитник“ на РТС: Представници опозиције окупљени у Савез за Србију немају грађане уз себе

Потпредседник Народне скупштине Републике Србије и председник Посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић гостујући у емисији „Упитник“ на РТС-у рекао је да представници опозиције окупљени у Савез за Србију немају грађане уз себе.

„Они (Савез за Србију) су се удружили, не да би били алтерантива, већ да би политички преживели“, рекао је Милићевић и додао да опозиција не прижељкује изборе иако говори о њима, већ, како је навео, најављују бојкот избора, не због нерегуларности, већ због слабе подршке бирача.

Према његовом мишљењу „највећи медијски мрак“ владао је у Србији када су у њој били неки од чланова Савеза за Србију.

“Ова емисија потврђује да су медији у Србији објективни, професионални, слободни и независни и да су медији гарант истине у Србији.“, истакао је Милићевић.

„Заједнички циљ треба да буде просперитет Србије, дебату са терена политиканства, пренети на терен аргументоване расправе. Не снагом силе, већ снагаом аргумента“, навео је овом приликом Ђорђе Милићевић.

Извор и видео: РТС

The post Гостовање Ђорђа Милићевића у емисији „Упитник“ на РТС: Представници опозиције окупљени у Савез за Србију немају грађане уз себе appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »