Boško Obradović: Izborna lista SNS slika propasti Dragačeva

Izborna komisija u Lučanima je na jučerašnjem sastanku utvrdila izgled obrasca za prikupljanje potpisa za predaju izborne liste, ali niko drugi od učesnika na izborima nije imao mogućnost uvida u ovaj dokument dok SNS nije predala svoju izbornu listu.

To je već prva zabeležena izborna neregularnost na samom startu izborne trke.

Posebno je zanimljiv naziv izborne liste SNS-a. Ponovo je Aleksandar Vučić kandidat za predsednika Opštine Lučani jer očito da SNS drugog kandidata nema. Među kandidatima za odbornike ne nalazi se ni jedan od dvojice poverenika SNS u Dragačevu, ni Slobodan Jolović, aktuelni načelnik Moravičkog okruga, ni Aleksandar Pajović, aktuelni direktor Doma zdravlja u Čačku. Slogan liste je Zato što volimo Lučane i Dragačevo, čime se iznova pravi pogubna podvojenost između gornjeg i donjeg Dragačeva koja je obeležila i prethodne 4 godine vlasti SNS u ovoj opštini.

Pitam: da li su i Lučani u Dragačevu i dokle će se više insistirati na ovim podelama koje su donele samo štetu u prethodnom periodu.

Izborna lista SNS je najbolja slika propasti dosadašnje dragačevske vlasti. Zato je 16. decembar velika šansa za početak političkih promena u Dragačevu.

 

Boško Obradović, jedan od osnivača Saveza za Srbiju i predsednik SP Dveri

The post Boško Obradović: Izborna lista SNS slika propasti Dragačeva appeared first on Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »