Црне слутње се обистиниле: објављени идентитети погинулих у паду хеликоптера у близини стадиона (ВИДЕО)

Црне слутње су се обистиниле. Међу жртвама експлозије хеликоптера у близини „Кинг Пауер стадиона“ се налазио и власник Лестера Вишај Шриваданапраба!

Информацију је на свом званичном сајту потврдио и клуб, уз упућено саучешће свима који су настрадали у овој трагедији.Са великим жалом и сломљеним срцем потврђујемо да је наш васник међу онима који су трагично изгубили живот пошто је хеликоптер пао и експлодирао. Нико од њих петоро није преживео. Наше мисли су са породицом Шриваданапраба као и са фамилијама оних који су преминули. Сви у клубу су дирнути реакцијама и порукама подршке и захвални смо свима на томе – наводи се у саопштењу и додаје се да ће мечеви против Саутемптона и Фејенорда бити одложени.

Подсетимо, после утакмице са Вест Хемом је хеликоптер узлетео са стадиона и врло брзо изгубио контролу и пао на оближњи паркинг.

Већ тада су се појавиле спекулације о жртвама, али је тек сада стигла званична потврда.


ЧЕТВОРО НАСТРАДАЛИХ, ПИЛОТ ХЕРОЈ

Полиција је објавила имена четворо људи који су настрадали са власником Лестера.

То су два члана његовог тима Нурсара Сукнамаи и Кавепорн Пунпаре, затим пилот Ерик Свафер и његова помоћница Изабела Роза Лехович.

 Пилот је херој. Хеликоптер је могао да падне на стадион, у део где су били медији, мноштво ТВ екипа или на паркинг где није било никога. Могло је да буде још горе — рекао је један од камермана Ден Кокс.

 

 Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »