Ивковић: Једина политика коју Ђилас нуди је политика агресије и мржње

Чланица Председништва СНС и Државни секретар Министарства унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић упутила је отворено писмо Драгану Ђиласу и његовом, како је навела, Савезу за силовање.

Питам се где је крај лицемерју Драгана Ђиласа и да ли ће икада показати бар трунку пристојности према грађанима Србије. Једина политика коју његов Савез нуди грађанима упорно је и само политика агресије и мржње, а од скоро и отворених претњи вешањем и соловањем.

Да ли заиста верује да једно “извини” може да сакрије да му је насиље окосница политике и да је то одвајкада познато? Једина разлика је да ни то “извини” није изговарао у прошлим временима. Није изговарао ни сарадницима ни новинарима на које је урлао и претио им, чак забрањујући да га питају и за запрашивање комараца у Београду јер га, како је говорио, тиме руше.

Наравно, није морало ни то извини, јер је, како је то установила још Верица Бараћ, у то време успоставио апсолутну контролу над медијима у Србији. Човек чији су милиони прогресивно расли како му је расла и политичка моћ, данас не може ни да обузда своју агресивну жељу да се поново врати у фотељу. Већ нам је јасно како би то изгледало. Идеју како би грађани Србије боље живели од њега још нико није видео, али зато јесте како би се обрачунавао силовањима и вешањима са политичким противницима, пребијао новинарке и гасио медије који му нису по вољи. То је једино што смо за сада чули од њега и његових партнера из Савеза.

Срамно, али агресија и нихилизам део су карактера, и тешко се мењају.

Подсетићу га да је Александар Вучић на свим изборима однео убедљиву победу, а грађани ће вам и на неким следећим поново рећи шта мисле о вама. Рећи ће вам као и до сада да желе будућност и просперитет, одговорну политику и бригу о грађанима Александра Вучића и Српске напредне странке.

За вашу политику агресије и пуњења џепова, као и до сада, рећи ће само једно “знамо се” – написала је Биљана Поповић Ивковић.

 

 

 

Извор: Србија Данас


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »