Гостовање Александра Антића на штанду Курира Адрија медија групе на Сајму медија

Министар рударства и енергетике Александар Антић осврнуо се на актуелну грејну сезону широм Србије, истакавши да су извршени сви неопходни ремонти и да ће грађани бити задовољни грејном сезоном. Он је додао да Србија нема никаквих дуговања по питању енергената. На питање шта Србија добија прикључивањем пројекту Турски ток, министар је истакао да Србија има велики интерес да тај гасовод прође и кроз нашу државу.
– У том правцу се већ дуже време разговара. Ми бисмо кроз тај пројекат јачали енергетску безбедност и донео би нам, наравно, профит – нагласио је Антић, додавши да не зависи све од Србије, већ и од осталих учесника у овом пројекту.
Поводом провокације Приштине по питању језера Газиводе, оценио је да представници Приштине тиме не чине ништа добро.

– Наша политика, политика председника Србије Александра Вучића, јесте да се дијалогом дође до компромисног решења које је у интересу Срба на КиМ, као и Републике Србије. Дубоко верујем да морамо интензивно да разговарамо с представницима Приштине и представницима међународних институција. Ово стање замрзнутог конфликта не може ништа добро да донесе – рекао је министар и додао да је сарадња СПС и СНС стратешка и да теже ка истом циљу.

Извор, фото и видео: Курир

The post Гостовање Александра Антића на штанду Курира Адрија медија групе на Сајму медија appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »