Ђурић: Јеремић je свестран лажов

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 28.10.2018.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Добро је што је Вук Јеремић јавно изнео лаж да није добио паре од катарске амбасаде, јер грађани ће у року од 24 сата бити у прилици да виде и доказе о томе ко је лажов, а ко говори истину.

О томе колико је Јеремић свестран лажов говори и начин на који је напао премијерку Ану Брнабић, јер је њену изјаву потпуно истргнуо из контекста и фалсификовао, а онда је обасуо салвом примитивизма и увреда.

Јеремић је одлучио да се у екстремизму такмичи са својим фашистичким коалиционим партнерима, јер му је засметало што је председница владе Ана Брнабић у Војводини поменула складне српско-мађарске односе.

Ми смо поносни на чињеницу да међудржавни односи Србије и Мађарске никада нису били бољи, а да међунационални односи у Војводини никада нису били складнији.

Са друге стране, у време док је Јеремић био на власти међунационални инциденти у нашој северној покрајини били су готово свакодневни, јер је изазивање међунационалних тензија у срединама у којима су људи разних вера и нација одувек живели у миру било део из иностранства наручене политике коју су Јеремић и његови саучесници послушно спроводили.

Јеремић је у моралном смислу ништавни патуљак у поређењу са Аном Брнабић и није јој ни до колена.

Савез за силовање и вешaње и његов лидер Вук Јеремић сами чине све да никада не постану озбиљна политичка снага која би могла претендовати на вођење Србије, јер таквим лажовима и ништаријама грађани Србије неће поклонити свој глас.

Слуха за такву политику можда имају Јеремићеви катарски финансијери и његов пословни партнер Патрик Хо, али Срби су одувек изнaд свега волели истину и презирали лаж, а своју мушкост нису доказивали нападајући и вређајући жене.


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »