Хвала «мами» Меркел: Мигранти-наркомани силовали и убили девојчицу у Италији

Насилна смрт девојчице из Рима од руку афричких миграната, још једном је подсетила на проблем злочина које чине мигранти у Европи.

Тројица мушкараца афричког порекла ухапшена су због сумње да су убили 16-годишњу Дезире Мариотини, пишу локални медији.

Двојица Сенегалаца узраста 23 и 40 година ухапшена су прошле недеље.Трећи осумњичени 40-годишњи Нигеријац ухапшен је данас.

Тројица миграната биће осумњичени за групно силовање, убиство и трговину дрогом. Сва тројица и раније су осуђивана за трговину дрогом.

Римска полиција тражи барем још једног осумњиченог.

Подсетимо Дезире Марионтини пронађена је мртва у једној напуштеној згради недалеко од града Сан Лоренцо. Овај град увелико је познат по трговини дрогом.

Истражитељи верују да је дрогирана и силована.

Иако тачне околности и узрок смрти тинејџерке још нису потврђене, аутопсија је открила да је била под утицајем дрога и сексуално злостављана.

Грађани доносе цвеће и свеће у зграду у којој је пронађено тело Марионтинијеве.

«Желим правду за Десире. Не желим да се ова трагедија деси са другим девојкама «, рекла је мајка жртве Барбара Мариоттини.

Градоначелник Рима Вирџинија Раџа објавила је дан жалости Она је рекла да ће градске власти учинити све што је у њиховој моћи да се осигура безбедност у Сан Лоренцу а први корак биће повећање старосне границе за куповину алкохола.

Насиље миграната је задњих година уништило Италију, укључујући борбу између миграната и Италијана, која се догодила у Сасарију прошлог октобра, када је десетак Италијана напало 30 тражилаца азила.

Ратови криминалних мигрантских банди стизали су на улице Италије, а нигеријски мигранти често нападају једни друге са ножевима и другим оружјем.

Политика немачке канцеларке Ангеле Меркел допустила је мигрантима да и даље стижу у Европу, а некажњивост стварају опасност и хаос на територији Европске уније. Миграциона политика Меркелове није изазвала само огорчење људи Немачке, већ и читаве Европске уније. У неким круговима обично је говорити о Меркеловој као  «Мајци свих миграната».

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »