Гостовање Снежане Пауновић на штанду портала Еспресо.рс на Сајму медија

Специјални гост портала Еспресо.рс на Сајму медија била је посланица СПС Снежана Пауновић .

Са њом је разговарао помоћник главног и одговорног уредника Еспреса Дарко Злојутро.

Положај жена на политичкој сцени?

– Пораст агресије која се рефлектује кроз изјаве може да се заустави наступом жена, јер су оне суптилније и питкије. Народ ће пре прихватити оно што жена каже. Тренутно у српском парламенту има 30% жена – сматра Снежана Пауновић.

Дотакли смо и тему гласања за будућег председника СПС-а, а Снежана је убеђена да ће Дачић и даље бити лидер социјалиста:

– Нема дилеме да ће Дачић бити председник партије. Све спекулације са осталим потенцијалним председницима су симпатичне. Ми смо партија која је проживела много. Какав ће тим саставити Дачић кад поново добије поверење својих партијских другова, то не знамо.

– Кад је реч о ванредним изборима, за ванредне изборе смо спремни и немамо ништа против да се они распишу. То би показало да онај број опозиционих посланика не би био исти, без обзира на то што је њихов број и сада мали – објаснила је Снежана.

А ево и одговора на питање како оцењује рад СПС и СНС у протекој години:

– Увек може више и боље. Нарцисиодно би било да дам оцену 5, али дајем оцену 4+. Последице нашег рада ће грађани осетити брзо и у великој мери – каже посланица СПС.

Извор: Еспресо.рс

 

The post Гостовање Снежане Пауновић на штанду портала Еспресо.рс на Сајму медија appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »