Руси у Партизану! На терен у Хумској изашли руски генерали

Делегација оружаних снага Руске Федерације је током целог данашњег дана била у посети Министарству одбране Републике Србије током које је изразила жељу да посети и Фудбалски клуб Партизан, наводи се на Инстаграм страници ФК Партизан.

Мешовита делегација Министарства одбране и Војске Србије и оружаних снага Руске Федерације обишла је стадион Партизана, укључујући трофејну салу клуба, као и службене просторије у којима су их примили почасни председник Партизана Иван Ћурковић, председник Партизана Милорад Вучелић, потпредседник проф. др Владимир Вулетић, генерални директор Милош Вазура, генерални секретар клуба Милорад Николић као и директор маркетинга Предраг Вујовић.
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Делегацију Министарства одбране Републике Србије предводио је пуковник Драган Татомир, док је на челу делегације оружаних снага Руске Федерације био генерал-мајор Игор Николајевич Диљевски.

View this post on Instagram

Delegacija oružanih snaga Ruske Federacije u poseti FK Partizan Delegacija oružanih snaga Ruske Federacije realizovala je 23. oktobra 2018. godine radnu posetu Ministarstvu odbrane Republike Srbije tokom koje su izrazili želju da posete i FK Partizan. Mešovita delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i oružanih snaga Ruske Federacije obišla je stadion FK Partizan, uključujući Trofejnu salu kluba, kao i službene prostorije u kojima su ih primili: Počasni predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković, predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić, potpredsednik FK Partizan prof. dr Vladimir Vuletić, generalni direktor g. Miloš Vazura, generalni sekretar kluba g. Milorad Nikolić, kao i direktor marketinga g. Predrag Vujović. Delegaciju Ministarstva odbrane Republike Srbije predvodio je pukovnik Dragan Tatomir, dok je delegaciju oružanih snaga Ruske Federacije predvodio general-major Diljevskij Igor Nikalajevič. Posle obilaska stadiona u Humskoj 1 delegacija se uputila na SC Partizan-Teleoptik, najmoderniji sportski centar u regionu, na kojem je upriličen koktel za članove delegacije.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Oct 23, 2018 at 9:29am PDT

После обиласка стадиона у Хумској 1, делегација се упутила у спортски центар Партизан-Телеоптик, најмодернији у региону, на којем је уприличен коктел за госте из Русије и нашег министарства одбране, наводи се у саопштењу.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »