Jovanović pita Vesića zašto je Beograd mesecima raskopan

Odbornička grupa “Savez za Srbiju” uputila je danas javno pitanje zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću čime su Beograđani zaslužili da im je grad mesecima raskopan, a da se ni preterano dugi rokovi za najjednostavnije građevinske radove ne poštuju?

Zamenik šefa odborničke grupe “Savez za Srbiju” u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović u saopštenju je pitao da li je moguće da gradska vlast ne može da rekonstruiše jednu običnu ulicu kao što je Balkanska, a da istovremeno obećavaju metro i leteće automobile?

On je naveo da je rok za završetak radova u Balkanskoj ulici bio 15. oktobar, a da posao neće biti završen ni do Nove godine.

“Samo osam radnika je preko leta bilo angažovano, a ulica je pet puta bila otkopavana i zakopavana. Sve ovo bi bilo smešno da nije tužno, jer su zanatske radnje u njoj pred zatvaranjem, a otežan je mesecima pristup porodilištu GAK ‘Narodni front’ “, naveo je Jovanović.

Kako je dodao, slična situacija je u gotovo svim gradskim opštinama.

“Javna je tajna da mnoge firme koje dobiju posao ne žele da angažuju dovoljan broj radnika, svesne da neće odgovarati za probijene rokove jer su u nepristojnom aranžmanu sa gradskom vlasti”, naveo je Jovanović.

Savez za Srbiju je pozivao Beograđane da, kako navode, izdrže ovo maltretiranje, i da će učiniti sve da ne čekaju predugo na smenu “nesposobne i neodgovorne vlasti”.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »