Вучевић: Политичке санкције за оне који дезавуишу

Потпредседник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да сви у СНС који радом дезавуишу политику председника државе Александра Вучића, Владе Србије или странке, морају бити политички санкционисани.

„Сви они који се крију иза Александра Вучића и странке, а раде нешто сасвим друго од политике странке, не могу да уживају поверење странке“, рекао је Вучевић.

Упитан о именима, с обзиром да је већ најављивао проверу рада људи у странци, Вучевић, који је и градоначелник Новог Сада, није конкретно одговорио.

„Да сам хтео да дам конкретна имена, рекао бих. То је процес који је пред нама и о којим ће се разговарати пред страначким органима“, казао је Вучевић.

Истакао је да је природно и пожељно да странка врши контролу рада људи који су добили одређене јавне функције и који сносе одговорност према грађанима, али и политичкој организацији која је добила мандат од грађана.

Како је навео, они увек могу да се кандидују као група грађана или у некој другој политичкој организацији и провере да ли уживају поверење.

„То је сасвим природно и природно је да странка очекује да сви они који су део владе или било ког нивоа извршне власти, не могу да имају другачију политику од оне коју дефинишу влада, председник или локална власт”, рекао је Вучевић.

Поручио је да премијерка Ана Брнабић има пуну подршку и од председника Вучића и од СНС да води Владу Србије.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »