Козарев: Данас плаћамо цену дремежа ДСС борећи се за КиМ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 23.10.2018.

 

Душан Козарев

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Странка чији је лидер својевремено дозволио да се поцепа заједничка држава Србије и Црне Горе, вечито ће носити печат кривице за један од највећих губитака у српској националној историји. 

Демократска странка Србије из те коже не може да искочи, колико год се трудила да сада добије понеки глас играњем на карту повишених осећања грађана због решавања питања Косова и Метохије.  

Иста странка је у нечињењу протраћила време од доласка на власт до 2008. године, када је Приштина једнострано прогласила независност, а да се потрудила да предузме неки корак у правцу решавања проблема данас не бисмо ми морали да се бавимо овим питањем. 

Свака недеља, месец и година коју је Демократска странка Србије потрошила на пароле, уместо да је гребала рукама и ногама да се српски интрес на Косову и Метохији макар делом задовољи, удаљавао нас је све више и више од било каквог повољног решења. 

Ми и данас борећи се свим снагама за Косово и Метохију плаћамо цену дремежа Демократске странке Србије, а апсурдно је да та странка и данас предлаже да сви легнемо у зимски сан да би се, ваљда, проблеми решили сами од себе. 


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »