Вучић: Злато је за одважне, за храбре, за оне који су спремни на жртву

Хвала вам што сте нас научиле како се иде до циља и на срећи коју сте нам донеле, рекао је данас председник Србије Александар Вучић чланицама женске одбојкашке репрезентације, а оне су узвратиле захвалношћу за безрезервну подршку, коју им је пружио и коју су, како је на пријему код председника рекла капитен Маја Огњеновић, осетиле у сваком тренутку током такмичења.

Вучић је данас примио женску одбојкашку репрезентацију Србије, која је освојила златну медаљу на Светском првенству одржаном у Јокохами, у згради Генералног секретаријата председника Републике, и пренео им захвалност читаве земље због радости које су донеле.

Председник Србије рекао је да су победе наших девојака у Јапану обрадовале све грађане Србије и приметио да је злато само за одважне, за храбре, за оне који су спремни на жртву.

„Хвала вам што сте нам свима показале лекцију на који начин се долази до циља. Хвала за све што сте урадиле, и на срећи коју сте нам пружиле“, рекао је Вучић.

Ми вас молимо да наш народ још много пута обрадујете, а ми ћемо моћи да вратимо изградњом нових објеката, те честитао капитену Маји Огњеновић и свим играчицама на великом заносу.

„Поменуо сам поен на 13:12, кад су цела Србија и Република Српска дрхтале, а ви сте биле смирене“, приметио је и додао:

„Издржале сте, биле уверене да побеђујете – алал вера још једанпут…“.

Председник је рекао да се надамо да ће нам оне донети злато и са Олимпијских игара, „а ако и не буде, толико сте злата донели овој земљи, да ћемо увек бити задовољни“.

„Србија је поносна на вас, а ви гледајте да се још неколико пута вратите са оваквим одличијима. Живела Србија“, закључио је Вучић.

 

 

 

Извор: Танјуг/РТС


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »