Ђурић: Србија није Јеремићева проклета авлија

Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић рекао је данас да председник Народне странке Вук Јеремић никада неће доћи на власт, јер, како је рекао, Србија није његова „проклета авлија“, већ слободна земља у којој одлучују грађани.

„Вук Јеремић никада неће доћи на власт у Србији колико год новца добио од Катара и свог пословног партнера Патрика Хоа, јер о томе одлучују грађани, а не инострани власници прљавог капитала“, поручио је Ђурић.

Ђурић је истакао да ће у Јеремићевој биографији трајно и неизбрисиво бити уписано да је он дијалог о КиМ изместио из УН, да је довео Еулекс, да је од Међународног суда правде добио потврду легалности једнострано проглашене косовске независности и да је довео албанске царинике на прелазе између Срба и Срба.

Ђурић оцењује да су Јеремићеви греси толико велики и неопростиви да их не може сакрити ни читава шума лажи и измишљотина о наводној угрожености демократије у Србији, јер грађани схватају да су они ти који данас одлучују о судбини државе, а не, како каже, „питомци Катара и међународних криминалаца“.

„Није Србија Јеремићева проклета авлија, већ је слободна земља која је најзад уједињењем грађана иза државотворне политике Српске напредне странке и Александра Вучића повратила право да суверено одлучује о својој будућности“, истакао је Ђурић.

Ђурић каже да је то право Србија изгубила управо под влашћу његове тајкунско-лоповске дружине, али да је прогнавши их у мрачну прошлост изабрала бољу будућност, у којој они „могу бити само подсетник на нека суморна и мрачна времена када је наша држава била на граници да изгуби све оно за шта су се генерације наших предака бориле“.

„У Србији на власт више никада неће моћи да дођу они који својим политичким конкурентима прете силовањем и вешањем, јер то није Србија у којој би ико осим Јеремића и његових другова из Савеза за линч и силовање волео да живи“, поручио је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »