Đilas: Mitrović i Vučićević upravnici fabrika laži, a ne medija

Željko Mitrović i Dragan Vučićević su upravnici fabrika laži, a ne medija. Povezivati njihov “proizvod “ sa medjima i novinarima, uvreda je za sve one koji časno obavljaju ovu profesiju.

Njihov jedini zadatak je da što duže održe na vlasti Aleksandra Vučića. To je njihovo pravo, ali ne po cenu nečije časti, bezbednosti i na kraju života. Svakoga ko misli svojom glavom nazivaju ološem, bandom, lopovima, fašistima. Prete nam hapšenjima, izazivaju probleme ne samo nama, nego i članovima naših porodica. To je raspirivanje mržnje prema neistomišljenicima u najgorem maniru totalitarnih režima.

Udruženje novinara Srbije me savetuje da se od tih opasnih laži odbranim u parničnom postupku. To sam i radio do sada. Zato trenutno imam više od 30 parnica. Mogao bih da imam i 130, ali bih onda ceo dan bio po sudovima. Takozvani mediji protiv kojih dobijem presudu, kao što je TV Pink, plate kaznu od hiljadu-dve evra, ali presudu nikada ne objave, iako su na to po zakonu dužni. Tako milioni građana nikada ne saznaju istinu, a Pinkovi, Informeri i njima slični nastave sa lažima. To traje već više od šest godina. I nisam tom linču izložen samo ja. Svako ko u Srbiji misli drugačije, jeste potencijalna meta njihovih fabrika mržnje. Iako verujem da će Vučićevo tužilaštvo odbiti krivične prijave, podneo sam ih da bih se izborio da se pristojnost i odgovornost vrate u javni prostor naše zemlje. I od svoje borbe neću odustati bez obzira na cenu koju ću platiti.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »