Ноћни вукови након привођења црногорске полиције: «Све смо признали! Али Косово нијесмо»

Ноћни вукови које је јуче полиција на Цетињу привела и држала неколико сати у станици полиције су  док су се нашалили на рачун целокупне ситуације објавивши слику из једне од канцеларија полиције на којој су написали «У просторија ЦБ Цетиње.Све смо признали!Али Косово нијесмо»

(фото: Приватна архива)

Подсетимо полиција на Цетињу је  привела четворицу припадника мото клуба «Ноћни вукови Црне Горе» који су дочекали српског патријарха Иринеја

Приведени су вођа клуба Вукоман Булатовић, његов заменик Жељко Вукчевић, секретар клуба Жељко Обрадовић и члан Горан Тијанић, који је истовремено и службеник Митрополије црногорско-приморске, а који су на позив Митрополије црногорско-приморске били у пратњи патријарха Антиохије и целог Истока Јована X и српског патријарха Иринеја.

(фото: приватна архива)

Булатовић је рекао да су након приовођења задржани неколико сати у просторијама Центра безбедности Цетиње, и додао да су они били у пратњи на позив Митрополије као и неколико пута пре тога.

«Уредно смо се јавили полицијском обезбеђењу и никаквих проблема није било све док нисмо стигли на Цетиње. Тада смо нас четворица, по налогу начелника цетињске полиције Милоша Вучинића, приведени у просторије Центра безбедности, где смо задржани од 10 до 15 сати. Локални полицајци су били коректни према нама, узели су изјаве и распитивали се зашто пратимо патријархе. Ваљда су се уплашили да ми представљамо опасност за њих, што је апсурд», рекао је Булатовић за Инс 4.

(фото:приватна архива)

Вест о привођењу Ноћних вукова Црне горе  су пренели руски медији а такође и лидер Ноћних вукова Русије Александар Залдастанов.

Према Булатовићим речима, привођење «Ноћних вукова» представља непотребну непријатну ситуацију и додао да су они опасни по Црну Гору «због љубави према својој држави, према свом народу, према православљу и према Русији».

 

Source: Информативна агенција NewsFront

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »