Мост на Ибру хоће да назове «Шакира»!

Градоначелник Митровице Агим Бахтири планира да доведе Шакиру да наступи на церемонији отварања главног моста у Митровици, преноси „Коссев“ наводе „Газете експрес“.

Он је одлучио да на дан отварања моста на Ибру у Митровицу доведе светски познату певачицу. Испрва је тврдио де ће звезда која ће забављати Србе и Албанце у Митровици бити из Енглеске или Америке, али сада је у разговору за „Газету експрес“ конкретизовао да је једна од певачица са којима општина преговара Шакира, певачица из Колумбије.

„Једно од имена је Шакира“, казао је Бахтири, додајући да су у оптицају и други извођачи који ће наступити на мосту који раздваја Митровицу на два дела. Међутим, датум отварања моста још није познат.

Према подацима „Бизнис инсајдера“, Шакира је 2016. године доспела на листу најплаћенијих извођача на свету. По концерту заради између један и 1,5 милиона долара, наводи „Газета експрес“.

Међутим, Бахтири каже да не намерава да плати ни један једини цент из општинског буџета за организацију овог догађаја. Бахтири сматра да је у Шакирином интересу, али и интересу других извођача да наступају на овом догађају.

„Нећемо наменити општинска средства за финансирање концерта зато што је у интересу тих извођача да дођу овде, јер је ово огроман проблем“, рекао је Бахтири.

Градоначелник Митровице навео је и да ће мост на Ибру у будућности носити име извођача који ће на њему наступити на дан отварања.

Идеју за отварање моста наступом познатих извођача подржао је и заменик премијера Беџет Пацоли. С друге стране, Рамуш Харадинај не подржава ту идеју јер сматра да је превише тензија око места на којем Бахтири планира да организује концерт.

Source: Информативна агенција NewsFront

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »