Osnovan Savez za Srbiju u Aranđelovcu

U subotu, 6. oktobra 2018. godine, zvanično je formiran lokalni odbor Saveza za Srbiju u Aranđelovcu. Savez za Srbiju u Aranđelovcu formirali su opštinski odbori Srpskog pokreta Dveri, Demokratske stranke i Ujedinjenih sindikata Srbije „Sloga“. Uz prisustvo aranđelovačkih medija, na konferenciji za novinare govorili su Slobodan Jaredić – predsednik OO DS, Miodrag Preković – član Izvršnog odbora Dveri i Ivan Ivanović – poverenik „Sloge“ za Aranđelovac.

Slobodan Jaredić je istakao da smo se okupili zbog rešavanja problema lokalne zajednice, da smenimo nesposobnu, korumpiranu i bahatu vlast koja je ogrezla u partokratiji i nepotizmu, a koja vlada opštinom Aranđelovac. Miodrag Preković je napomenuo da je prošlo tek nešto više od šest meseci od završetka lokalnih izbora, a da vlast prate brojne afere – od višemilionske rekonstrukcije Glavne ulice preko trošenja više od 20 000 evra za video nadzor i zloupotrebe automobila za decu sa posebnim potrebama od strane lokalnih funkcionera do najnovije gde su sredstva za javno informisanje data jednoj građevinskoj firmi, pa nakon otkrivanja te afere sredstva su naprasno povučena. Ivan Ivanović je pozvao radnike koji su obespravljeni, a kojima lokalna vlast ne želi da izađe u susret da se pridruže u Savezu u borbi protiv takve vlasti.

Formiranje Saveza za Srbiju je početak ukrupnjavanja opoziocionih snaga u Aranđelovcu i nadamo se da ćemo što pre smeniti katastrofalnu, bahatu i korumpiranu vlast Srpske napredne stranke kako bi sprečili dalje propadanje Aranđelovca i naš grad učinili lepšim mestom za život u kojem će naši sugrađani rado ostajati da žive i rade.

Savez za Srbiju – Aranđelovac

Source: Савез за Србију

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »