Основан Савез за Србију у Аранђеловцу

У суботу, 6. октобра 2018. године, званично је формиран локални одбор Савеза за Србију у Аранђеловцу. Савез за Србију у Аранђеловцу формирали су општински одбори Српског покрета Двери, Демократске странке и Уједињених синдиката Србије „Слога“. Уз присуство аранђеловачких медија, на конференцији за новинаре говорили су Слободан Јаредић – председник ОО ДС, Миодраг Прековић – члан Извршног одбора Двери и Иван Ивановић – повереник „Слоге“ за Аранђеловац.

Слободан Јаредић је истакао да смо се окупили због решавања проблема локалне заједнице, да сменимо неспособну, корумпирану и бахату власт која је огрезла у партократији и непотизму, а која влада општином Аранђеловац. Миодраг Прековић је напоменуо да је прошло тек нешто више од шест месеци од завршетка локалних избора, а да власт прате бројне афере – од вишемилионске реконструкције Главне улице преко трошења више од 20 000 евра за видео надзор и злоупотребе аутомобила за децу са посебним потребама од стране локалних функционера до најновије где су средства за јавно информисање дата једној грађевинској фирми, па након откривања те афере средства су напрасно повучена. Иван Ивановић је позвао раднике који су обесправљени, а којима локална власт не жели да изађе у сусрет да се придруже у Савезу у борби против такве власти.

Формирање Савеза за Србију је почетак укрупњавања опозиоционих снага у Аранђеловцу и надамо се да ћемо што пре сменити катастрофалну, бахату и корумпирану власт Српске напредне странке како би спречили даље пропадање Аранђеловца и наш град учинили лепшим местом за живот у којем ће наши суграђани радо остајати да живе и раде.

Савез за Србију – Аранђеловац

Source: Савез за Србију

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »